Sobotní ráno… Čas na brunch! Víme, kam na ten nejlepší
Archiv Hilton Prague
Archiv Hilton Prague
Také milujete víkendové dny, kdy neexistují povinnosti, můžete se v klidu vyspat a konečně si dopřát dlouhou snídani, a ne se jen odbýt rýžovou kaší v prášku jako obvykle? Abyste to měli úplně bez starostí, nechte pro jednou přípravu nejdůležitějšího jídla dne na někom jiném – třeba na šéfkuchaři restaurace Season hotelu Hilton Pavla Brože, který se surovinami umí vyloženě kouzla.
Brunch není jen o jídle. Jde o kulinářský a společenský zážitek, který si vychutnáte všemi smysly, ideálně s partnerem, přáteli nebo rodinou. A v Hiltonu v tom umí chodit. Krásné prostředí s nádechem elegance, exkluzivní jídlo, živá hudba a parking zdarma… Všechno, co potřebujete ke spokojenosti, najdete právě tady!
Ale teď už k tomu nejdůležitějšímu, a to jídelnímu lístku. Pokud do Hiltonu zamíříte na brunch, připravte se na rozmanitost chutí, slaných i sladkých. Čerstvé sushi, šťavnaté krájené maso, ryby, neomezená konzumace prosecca, live station s vejci Benedikt zahrnující až sedm druhů s třemi druhy holandské omáčky, báječné dezerty (Pavel Brož doporučuje ochutnat Gorgonzolu s lanýžovým medem, ta je prý top)… A všeho tolik, kolik jen dokážete sníst.
Pavel Brož dbá navíc na to, aby se nabídka přizpůsobovala každému ročnímu období, takže si můžete vychutnat ty nejčerstvější a nejchutnější pokrmy po celý rok. Nevybízí to přímo k pravidelným self-care kulinářským rituálům?
A dobrá zpráva nakonec – cena za sobotní brunch v luxusní restauraci Season hotelu Hilton není astronomická a může si ji dovolit každý: konkrétně zaplatíte 990 Kč, děti do 12 let pak mají 50% slevu. Místo si můžete rezervovat online přímo v restauraci.
Tak dobrou chuť a ať žijí nekonečná rána!
Kulinářská cesta šéfkuchaře Pavla začala při studiu hotelového managementu, kde při práci kuchaře objevil svou vášeň pro vaření. Jeho kariéra dosáhla zlomu, když se připojil k týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně a později své dovednosti zdokonalil v Edinburghu, kde spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Pavel nadále rozvíjel své dovednosti a získával zkušenosti v různých restauracích a hotelech až do svého posledního dobrodružství v Hilton Prague. Pavel má podporu oddaného týmu pěti velmi talentovaných kuchařů a v neposlední řadě šéfkuchaře hotelu Hilton Prague Franca Luise.