Sobotní ráno… Čas na brunch! Víme, kam na ten nejlepší

Odstartujte den v restauraci Season hotelu Hilton Prague.
komerční článek 24. října 2024

Archiv Hilton Prague

Také milujete víkendové dny, kdy neexistují povinnosti, můžete se v klidu vyspat a konečně si dopřát dlouhou snídani, a ne se jen odbýt rýžovou kaší v prášku jako obvykle? Abyste to měli úplně bez starostí, nechte pro jednou přípravu nejdůležitějšího jídla dne na někom jiném – třeba na šéfkuchaři restaurace Season hotelu Hilton Pavla Brože, který se surovinami umí vyloženě kouzla.

Brunch není jen o jídle. Jde o kulinářský a společenský zážitek, který si vychutnáte všemi smysly, ideálně s partnerem, přáteli nebo rodinou. A v Hiltonu v tom umí chodit. Krásné prostředí s nádechem elegance, exkluzivní jídlo, živá hudba a parking zdarma… Všechno, co potřebujete ke spokojenosti, najdete právě tady!

All you can eat  

Ale teď už k tomu nejdůležitějšímu, a to jídelnímu lístku. Pokud do Hiltonu zamíříte na brunch, připravte se na rozmanitost chutí, slaných i sladkých. Čerstvé sushi, šťavnaté krájené maso, ryby, neomezená konzumace prosecca, live station s vejci Benedikt zahrnující až sedm druhů s třemi druhy holandské omáčky, báječné dezerty (Pavel Brož doporučuje ochutnat Gorgonzolu s lanýžovým medem, ta je prý top)… A všeho tolik, kolik jen dokážete sníst.

Pavel Brož dbá navíc na to, aby se nabídka přizpůsobovala každému ročnímu období, takže si můžete vychutnat ty nejčerstvější a nejchutnější pokrmy po celý rok. Nevybízí to přímo k pravidelným self-care kulinářským rituálům?

Zážitek pro každého  

A dobrá zpráva nakonec – cena za sobotní brunch v luxusní restauraci Season hotelu Hilton není astronomická a může si ji dovolit každý: konkrétně zaplatíte 990 Kč, děti do 12 let pak mají 50% slevu. Místo si můžete rezervovat online přímo v restauraci.

Tak dobrou chuť a ať žijí nekonečná rána!

Pavel Brož

Šéfkuchař restaurace Season hotelu Hilton  

Kulinářská cesta šéfkuchaře Pavla začala při studiu hotelového managementu, kde při práci kuchaře objevil svou vášeň pro vaření. Jeho kariéra dosáhla zlomu, když se připojil k týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně a později své dovednosti zdokonalil v Edinburghu, kde spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Pavel nadále rozvíjel své dovednosti a získával zkušenosti v různých restauracích a hotelech až do svého posledního dobrodružství v Hilton Prague. Pavel má podporu oddaného týmu pěti velmi talentovaných kuchařů a v neposlední řadě šéfkuchaře hotelu Hilton Prague Franca Luise.

Objednejte si předplatné Cosmopolitan

Časopis Cosmopolitan
Předplatné